Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapomniałeś Hasła Do Metina2,Bitefight,Gladiatus,4Story Idt Zajrzyj ;)

XxXCyrusXxX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Dzisiaj chciałbym przedstawić wam sposób dzięki któremu można odzyskać hasła do metina , 4story i innych gier przeglądarkowych

Więc robimy tak

1.Logujemy się na stronieMMogame.

2.Potwierdzamy rejestrację na poczcie.

3.Gdy już mamy potwierdzoną rejestrację logujemy się na mmogame robimy tak

4.

Klikamy w zakładkę " MójMMOGame "

mmogamezakadk.jpg

5.

Następnie klikamy na podpunkt " Moje Gry "

dajsndjadfnskjfhdkgjmgs.jpg

6.

Pojawi nam się takie okno

7.

Teraz klikamy na konto które chcemy przypomnieć które chcemy się zalogować

dajsndjadfnskjfhdkgjmgsl.jpg

8.

I od razu loguje nas na nasze konto

;)

Pozdrawiam XxXCyrusXxX

1-wszy Tut proszę o wyrozumiałość ;)

"...Jeszcze raz mnie obrazisz - odetne Cie od slonca..."

;)

Youtube_logo.jpg<----Mój kanał

Daj Mi -

;)

[Tut]Jak pobierać z pełną prędkością

Opublikowano

a ja dam plusa bo jesli ktos zapomnial emaila i hasla do konta to ma problem a tak moze wejsc na konto i zmienic email.

masz + i 5* ;]

Twierdza

Wojownik Body

LVL 63+

Krolestwo Jinno

24802214.png

Opublikowano

a ja dam plusa bo jesli ktos zapomnial emaila i hasla do konta to ma problem a tak moze wejsc na konto i zmienic email.

masz + i 5* ;]

TO K***A PYTAM SIĘ : JAK MA POTWIERDZIĆ REJESTRACJĘ NA MMOGAME NIE ZNAJĄC HASŁA DO POCZTY?

co za idiota...

Opublikowano

Wiesz jeżeli ktoś zapomina hasła w grze a pamięta pocztę, a nie ma 10 lat i nie pamięta hasło do poczty to już jego problem, przynajmniej doceń moją prace albo zrób lepszego tuta ;)

;)

Daj Mi -

;)

Opublikowano

To jest praca nad niczym, bo nic nie zrobiłeś i nie jest to przydatne.

Różnica jest jedna: Ja NIE robie tutów bo nic nie wymyśliłem, a ty robisz i też nic nie wymyśliłeś...

Opublikowano

Ale przynajmniej coś robię a nie jak ty tylko nabijam bezsensownie posty.......nie wiem po co pisałeś jak cie się nie podoba to nie, a jak jestes nuupek wchodź i daj tego yebanego minusa i wy*ier*alaj

;)

Daj Mi -

;)

Opublikowano

Sposob przydatny jezeli ktos zapomnial e-maila xD , bo moze haslo przypomni , ale w sumie jak ktos wie jaki e-mail to odrazu sobie "przypomina haslo" na stronie m2.pl , wiec jestem neutralny co do tego tematu ;)

Opublikowano
I co ci to da?

I tak nie masz hasła i tak. A chyba lepiej jest przypomnieć hasło na maila niż pier****ć się z tym co napisałeś.

Minus

Opanuj się i doceń prace kolegi.

TO K***A PYTAM SIĘ : JAK MA POTWIERDZIĆ REJESTRACJĘ NA MMOGAME NIE ZNAJĄC HASŁA DO POCZTY?

co za idiota...

Ogarnij CAPS LOCK.

To jest praca nad niczym, bo nic nie zrobiłeś i nie jest to przydatne.

Różnica jest jedna: Ja NIE robie tutów bo nic nie wymyśliłem, a ty robisz i też nic nie wymyśliłeś...

No Comment!

Jedynie jedno zdanie! Tymi postami, gówno wniosłeś do tego tematu! Jeśli ci się nie podoba, przejdź do następnego tematu, a nie opowiadasz nam tutaj twoje romanse. Opanuj te wulgaryzmy, brak kultury, brak ortografii. Kolega Cyrus cie nie przezwał od idotów itp. Wiec ty też nie musiałeś... pisz poprawnie po polsku, nie przezywaj, i doceń prace innych. Może ci ten temat nie pomoże, ale innym tak.

Z mojej strony, + się należy, oczywiście za twoje chęci do pracy i zrobienia tutka, na pewno nie jednemu pomoże.

newsera.png

''Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły.''

"I am the master of my fate, I am the captain of my soul."

Nie bądź taki żyła! Daj minusika!

Opublikowano

Jest to pomocne kiedy zapomnisz id do konta.Ja tak miałem i wtedy wszedłem na e-mail i miałem odrazy wszystkie id do kont.Hasło pamiętałem wiec potem nie było problemu z odzyskaniem.Daje +.Może się nie którym przydać

Opublikowano

Tu6Cozzo z ortografią mam wszystko dobrze. Caps lock jest po to, żeby skłonić tego idiote do refleksji nad tym co zrobił, a mianowicie gówno zrobił, bo ten niby Tut jest do niczego, w niczym nie pomaga.

Opublikowano

Wiesz co człowieku po co wyzywasz innych, mógł bym cię zwyklinać i ale po co ??A twoja wyższa wypowiedź świadczy tylko o twoim barrrdzo niskim poziomie inteligencji i bardzo niskim zasobie słów,napisz coś sensownego ponieważ tak samo napisałeś wczoraj, więc tylko się powtarzasz i nabijasz posty, dlatego nie wchodź więcej na ten temat ok ?? :angry:

;)

Daj Mi -

;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...